Opgelucht ademhalen

Zoutkamer Kampen

 Comfort

Wij vinden het van groot belang dat de Zoutkamer schoon en hygiënisch is en blijft. Daarom hebben we enkele regels ingesteld en voorzorgsmaatregelen genomen.

Comfort
In de zoutkamer zijn 6 comfortabele stoelen aanwezig inclusief voetenbankjes voor een optimale ontspanning. De gemiddelde temperatuur in de zoutkamer bedraagt 23° Celsius. Toch kunt u tijdens de sessies afkoelen Daarom stelt Zoutkamer Kampen een plaid beschikbaar. Daarmee kunt u zichzelf toedekken om behaaglijk warm te blijven.

Kleding
Draag bij uw bezoek aan de Zoutkamer Kampen gemakkelijk en losjes zittende (vrijetijds) kleding. Om de hygiëne te waarborgen worden eventueel schoenhoezen en haarnetjes aangereikt.

Hygiëne

Parfum, aftershave
Wij verzoeken u dringend geen aftershave, parfum of andere geur dragende middelen te gebruiken, voorafgaand en tijdens de sessies in de zoutkamer.

Schoenen en hoofd
Voor de behandeling voor luchtwegproblemen is het verplicht om schoenhoezen en in veel gevallen een haarnetje te dragen. Zowel schoenhoesjes als haarnetjes worden beschikbaar gesteld door Zoutkamer Kampen. Het gebruik van zelf meegebrachte huisslippers of (schone) witte sokken is toegestaan.

Huid
Bij huidproblemen is het belangrijk dat de te behandelen lichaamsdelen in direct contact staan met het aerosolzout dat in de lucht verspreid wordt. Wij adviseren u dan ook om tijdens de sessies gemakkelijke kleding te dragen, zodat u de te behandelen lichaamsdelen eenvoudig vrij kunt maken.

Hieronder plaatsen wij enkele documentaires met betrekking tot Halotherapie.

Halotherapie in de Media

Salt Water Treatment - Spiritual healing (2 mins)

Salt Therapy in Salt Room

CNN Vital Signs - Salt Cave London - http://www.saltcave.co.uk/

Positief effect door negatieve ionen

Het zout produceert ook negatieve ionen die voor het 'heldere effect' van Halotherapie zorgen. Onderzoek heeft aangetoond dat negatieve ionen  klachten verlichtend werkt.

Halotherapie reinigt de luchtwegen van de verschillende vervuilende stoffen en allergenen die dagelijks via de luchtwegen ingeademd worden. Door een regelmatige 'schoonmaakactie' in de zoutkamer kunnen de longen een grotere capaciteit aan zuurstof opnemen en dat verhoogt de vitaliteit van lichaam en geest.

Rondleiding

Een korte "rondleiding" door onze zoutkamer. Aan de hand van een aantal foto's laten wij u zien wat u bij ons kunt verwachten.

038 333 27 27

info@zoutkamer-kampen.nl

Reigerweg 15 
8263 BB Kampen Nederland
Tel. 038 333 2727
info@zoutkamer-kampen.nl
Zoutkamer Kampen is onderdeel van Hoofdkwartier Kampen

Reigerweg 15 info@zoutkamer-kampen.nl

Stel een vraag

Versturen