Opgelucht ademhalen

Zoutkamer Kampen

Hygie en Comfort

Wij vinden het van groot belang dat de Zoutkamer
schoon en hygiënisch is en blijft. Daarom hebben we enkele regels ingesteld en voorzorgsmaatregelen genomen.

Schoenen en hoofd

Voor de behandeling voor luchtwegproblemen is het verplicht om schoenhoezen en in veel gevallen een haarnetje te dragen. Zowel schoenhoesjes als haarnetjes worden beschikbaar gesteld door Zoutkamer Kampen. Het gebruik van zelf meegebrachte huisslippers of (schone) witte sokken is toegestaan.

Huid

Bij huidproblemen is het belangrijk dat de te behandelen lichaamsdelen in direct contact staan met het aerosolzout dat in de lucht verspreid wordt. Wij adviseren u dan ook om tijdens de sessies gemakkelijke kleding te dragen, zodat u de te behandelen lichaamsdelen eenvoudig vrij kunt maken.

Comfort

In de zoutkamer zijn 6 comfortabele stoelen aanwezig inclusief voetenbankjes voor een optimale ontspanning. De gemiddelde temperatuur in de zoutkamer bedraagt 23° Celsius. Toch kunt u tijdens de sessies afkoelen Daarom stelt Zoutkamer Kampen een plaid beschikbaar. Daarmee kunt u zichzelf toedekken om behaaglijk warm te blijven.

Parfum, aftershave

Wij verzoeken u dringend geen aftershave, parfum of andere geur dragende middelen te gebruiken, voorafgaand en tijdens de sessies in de zoutkamer.

Bekijken Aanmelden

038 333 27 27

info@zoutkamer-kampen.nl

Reigerweg 15 
8263 BB Kampen Nederland
Tel. 038 333 2727
info@zoutkamer-kampen.nl
Zoutkamer Kampen is onderdeel van Hoofdkwartier Kampen

Reigerweg 15 info@zoutkamer-kampen.nl

Stel een vraag

Versturen