Opgelucht ademhalen

Zoutkamer Kampen

Gastenboek

Hoe denkt u over Zoutkamer Kampen? Via onderstaand formulier kunt u ons en de bezoekers van deze website laten weten hoe u uw bezoek aan Zoutkamer Kampen heeft ervaren.

Dit formulier is alleen voor uw bijdrage aan ons gastenboek, voor overige vragen kunt u het contact formulier gebruiken.

Marieke Groenveld (06-09-2017, 17.21 uur)

Zoutkamer Kampen

Ik ben geboren met constitutioneel eczeem en heb jarenlang hormoonzalf gebruikt waardoor mijn huid nu heel dun is geworden.

Sinds anderhalf jaar ga ik nu naar Zoutkamer Kampen. Eerst 2 x per week, maar inmiddels is dit teruggebracht naar 1 x per drie weken. Het bevalt mij prima.

Mijn huid is heel zacht geworden en ik gebruik nu nog maar heel weinig hormoonzalf. Doordat mijn huid zo zacht is geworden heb ik veel minder jeuk en krab ik de huid ook veel minder kapot.

Echt een aanrader dus voor mensen met eczeem.

Joop Stoffelen (09-08-2017, 17.58 uur)

Zoutkamer Kampen

Al vanaf mijn 35e heb ik huidirritaties. Na vele jaren en dito dermatologen was ik soms teneinde raad. Dan lag het weer aan het één en dan weer aan iets anders. Uiteindelijk was mijn leeftijd een probleem: Tja, dan kan dit voor komen. Het advies was: zalf en niet teveel douchen, maar dat mocht helaas ook niet baten.

Sinds maart 2017 ga ik naar de Zoutkamer. De eerste weken 2x per week, nu nog eenmaal per week. En het helpt! De jeuk is veel minder en mijn bed zit er 's morgens niet langer uit als een nieuw soort abattoir. En die zalf gebruik ik ook nog maar sporadisch.

Dat het mij helpt is natuurlijk geen garantie voor iedereen, maar het is zeker het proberen waard (denk ik).

Succes!

Hetty (06-04-2017, 15.49 uur)

Zoutkamer Kampen

Ik heb een positieve ervaring met de zoutkamer in Kampen na een onrustige periode van mijn huid met extreme jeukaanvallen. Na enkele weken ondervond ik al verbetering en ga er nu nog 1 x per 2 weken heen.

Ben heb er goede voorlichtinge gekregen en ben er prettig geholpen.

Cees (26-12-2016, 17.37 uur)

Zoutkamer Kampen

Al jaren slechte longen, maar laatste jaar COPD steeds heftiger.

Ochtend van de dag bezig om slijm op te hoesten, vernevelaar hielp niet, bruistabletten dan maar en weer veel inspanning bij ophoesten erg vermoeiend hield geen energie over.
Via advertentie in krant nieuwsgierig geworden. Fantastisch de Zoutkamer. Eind September begonnen eerst 3 keer in de week ga nu 2 keer in de week slijm is minder en het is makkelijker om het op te hoesten. Mijn longarts staat er positief tegen over en zag afgelopen consult dat het beter met me gaat. En als het mij allemaal niet lukt is Roland er altijd om de helpende hand te bieden en dat is fijn.

Helga (16-12-2016, 11.17 uur)

Zoutkamer Kampen

Mijn zoon (11 jaar) heeft vanaf zijn geboorte al astma. Hij gebruikt hier dagelijks medicatie voor (neusspray en inhalaties via de mond). Vooral met herfst/vochtig weer heeft hij erg veel last van verkoudheid en is dus ook meer benauwd. Afgelopen september zij wij begonnen met de zoutkamer. Sindsdien heeft hij nog geen verkoudheid opgelopen en gebruikt hij de neusspray niet meer. Zijn zo nodige medicatie die hij eerder 2-4 x per dag nodig had, gebruikt hij heel af en toe. Vorige maand hadden wij het halfjaarlijks contact bij de kinderarts en het gaat zo goed dat hij in maart mag proberen zijn medicatie te verminderen van 2 x daags naar 1 x daags. Wij zijn dus erg tevreden over de zoutkamer, en de vriendelijke begeleiding natuurlijk, en hadden dit veel eerder moeten doen!!! Om je kind zo opgelucht met meer lucht te zien, daar doe je alles voor.

Peter Tol (25-11-2016, 20.59 uur)

Zoutkamer Kampen

Ik heb mijn hele leven al luchtwegproblemen en astma. Sinds voorjaar 2015 ben ik in aanraking gekomen met de Zoutkamer kampen. Dankzij de Zoutkamer hoef ik nu geen medicijnen meer te gebruiken zoals: Seretide 50/500 en/of Ventolin 200 en te vaak een Prednison kuur.

Als ik nu verkouden wordt, zoals iedereen weleens overkomt, zakt de verkoudheid niet meer naar mijn lagere luchtwegen (of nog erger mijn longen) en kan ik nog steeds zonder medicatie de bui over laten trekken. Deze verkoudheden duren ook zoals voorheen geen maanden meer.

Ook mijn zuurstof gehalte in mijn bloed is gestegen. Tevens kan ik ook heel diep ademhalen zonder in een hoestbui te geraken. (Ik heb overigens nog nooit gerookt in mijn leven. Het luchtweg probleem is bij mij aangeboren).

Harmien (24-11-2016, 14.21 uur)

Zoutkamer Kampen

Vanaf mei 2016 ga ik 1x per week naar de zoutkamer. Ik ben erg tevreden en het helpt mij heel erg bij mijn COPD problemen.

Dat dit een goede methode is voor COPD patiënten werd bevestigd door mijn longarts. Want (zonder dat hij wist van mijn bezoek aan de zoutkamer) constateerde hij bij mijn controle in september 2016 dat mijn longfuncties werkelijk beter waren dan bij de vorige metingen.

Het is vanuit mijn woonplaats Kranenburg (D) wel een eind rijden, maar dat is het wel waard.

Lies (30-07-2016, 20.56 uur)

Zoutkamer Kampen

Ik ben 80 jaar oud, en heb al tien jaar astma.

Ik ben twee keer drie maanden in een longkliniek geweest. Uiteindelijk hielp alleen nog prednison, maar daar kan
ik niet meer tegen.

Dankzij de Zoutkamer is mijn longinhoud met 13% verbeterd. Ik heb daardoor meer zuurstof en dus meer
energie. Het is een opmerkelijke verbetering die met medicatie niet gehaald kon worden.

Tessa (15-06-2016, 16.04 uur)

Zoutkamer Kampen

Wij komen nu een maand of drie met onze vierjarige zoon bij de zoutkamer.

Enkele maanden na zijn geboorte begonnen de luchtwegproblemen. Vanaf zijn eerste jaar gebruikt hij astma medicatie.

Sinds we bij de zoutkamer komen heeft hij veel meer energie en is hij van zijn medicatie af!

Map Liefers (21-04-2016, 19.26 uur)

Zoutkamer Kampen

Via een kennis zijn wij bij de zoutkamer terecht gekomen.

Het intake gesprek was erg fijn, samen met mijn man hebben we ieders een kuur van 10 keer gevolgd. Als astma patient is het voor mij heel goed, ik gebruik geen medicijnen meer, ga nu nog plusminus eenmaal in de 10 dagen en dit voldoet prima. Ben rolstoel gebonden. Door de aanpassingen die Roland voor me gedaan heeft is zoutkamer rolstoel vriendelijk.

Roland bedankt

Maria Kroeze (15-02-2016, 14.37 uur)

Zoutkamer Kampen

Er zijn nu ongeveer negen maanden verstreken na het eerste bezoek aan de zoutkamer (zie reactie 03-10-2015), eerst drie, maar nu afgebouwd naar een keer per week.

Kan weer stukken lopen, zinnen praten, zwemmen en arobic, en zonder moeite m'n huisje schoonmaken enz. enz. en vooral vakanties staan weer in onze agenda.

Blijf wel een keer per week naar de zoutkamer gaan omdat dat me "lucht" geeft.

Stephan (10-01-2016, 10.04 uur)

Zoutkamer Kampen

Ik wil graag de zeer goede ervaring die ik met de zoutkamer in Kampen heb gehad met U delen. Ik had net voor de feestdagen een flinke griep gekregen met name op de luchtwegen, gezien mijn medisch verleden (long ontsteking) ben ik naar de huisarts gegaan. De huisarts constateerde wel infectie op de luchtwegen maar niet met gevaar, dus geen medicatie en dan val je eigenlijk tussen wal en schip (een lang herstel periode van weken met vermoeidheid en weinig lucht.)

Gelukkig kwam ik via bekenden zoutkamer Kampen tegen. Ik kreeg eerst een intake gesprek en Roland stelde mij voor om een kuur te doen van 10 keer. De resultaten waren geweldig, ik kreeg steeds meer lucht en was na twee weken hersteld van een zware griep. Ik ben nog naar de huisarts gegaan voor een check: de luchtwegen waren weer schoon. Ik wil zoutkamer Kampen met name Roland bedanken voor de persoonlijke begeleiding en goed advies wat hij mij heeft gegeven.

Gorredijk (Friesland)

Maria Kroeze (03-10-2015, 20.33 uur)

Zoutkamer Kampen

Ik kreeg steeds minder lucht "zuurstof". Moeite met hele zinnen praten en na +/- 10 meter lopen moest ik al weer rusten en op adem komen enz. enz. Begin mei zei de longarts dat ik zuurstof nodig had i.v.m. de C.O.P.D. Dat wilde ik nog niet en kreeg uitstel tot 24 september. Eind mei stond de Zoutkamer in Kampen in de Krant, we hebben contact op genomen en zijn begonnen met de Halotherapie sessies. Op maandag, woensdag en vrijdag, wel veel 200 kilometer elke keer maar we hebben wel doorgezet. Het ging steeds beter en had veel meer lucht en kon alles weer veel makkelijker doen.

Als resultaat 23 September bij de longarts geweest..... en geen extra zuurstof nodig !! En dat alles door de zoutkamer in kampen !!

Geweldig !!

Wim W Winterswijk (23-09-2015, 19.07 uur)

Zoutkamer Kampen

Ik ben een c.o.p.d. patient en had daardoor veel slijm en moest daardoor veel hoesten en had de laatste tijd vaak last van longontsteking.

Ik ben nu 18 keer naar de zoutkamer geweest en bijna geen slijm meer dus hoef ik niet zo veel meer te hoesten. Ik blijf 1 keer in de week komen. Daardoor meer lucht.heerlijk!

Jammer dat dit niet in de buurt is.

Groeten Wim W Winterswijk

Greet Mennink (12-06-2015, 14.16 uur)

Zoutkamer Kampen

Ik ben bij de zoutkamer terecht gekomen door een telefoontje van een familielid. Ik heb namelijk een vorm van psoriasis op mijn hoofdhuid.

Na veel bezoeken aan artsen en dermatologen plus de nodige medicijnen, wat niet voldoende heeft geholpen, ben ik naar de zoutkamer getogen. Daar heb ik een gesprek en een proefsessie gehad. Dat voelde goed.

Ik ben nu al weer een tijdje onderweg. Mijn hoofdhuid is weer rustig, nauwelijks tot geen jeuk meer, geen schilfers en korsten meer. Het is echt geweldig. Ik ben nu erg tevreden en mijn zelfvertrouwen is in ieder geval terug.

Marja Weijland (31-03-2015, 19.25 uur)

Zoutkamer Kampen

Als begeleider van mijn kleinzoon van 9 mocht ik vanmiddag weer een heerlijk uurtje in de zoutkamer zitten.

Sinds hij deze kuur volgt heeft hij meer lucht en energie gekregen en het allerbelangrijkste hij heeft al die tijd Geen pufjes meer hoeven te gebruiken. Daarnaast slaapt hij de daaropvolgende nacht heerlijk rustig.

Al met al is zijn conditie behoorlijk verbeterd en zijn we heel blij met deze therapie!

Gerrie Schilder, (28-02-2015, 14.08 uur)

Zoutkamer Kampen

Na een aantal jaren vaginale eczeem/psoriasis te hebben gehad, en nu naar een paar weken behandeld te zijn in de zoutkamer in Kampen, ben ik zo goed als genezen. Heb op het moment nog een aantal behandelingen nodig.

Vriendelijke groet, Gerrie Schilder

P.S Hartelijke dank aan de medewerkers van de zoutkamer in Kampen.

Roelof (14-12-2014, 13.47 uur)

Zoutkamer Kampen

De zoutkamer is voor mij de oplossing gebleken ik gebruik nu inmiddels al een jaar nagenoeg geen medicatie meer voor mijn Astma.

J.B. (14-12-2014, 12.03 uur)

Zoutkamer Kampen

De Halotherapie bij Zoutkamer Kampen was voor mij een bevrijdende ervaring. Al jarenlang kamp ik met chronische luchtwegproblemen, maar na enkele sessies in de zoutkamer kan ik nu weer gewoon adenhalen.
Bedankt Zoutkamer Kampen!

Z. Hadarian (20-10-2014, 21.12 uur)

Zoutkamer Kampen

Goede baat bij zoutkamer therapie

Zout kamer therapie is een aanrader.

Ik wil langs deze weg mededelen dat mijn dochter(7 jaar oud) goed baat heeft gehad bij Halotherapie, in verband met allergie klachten ( had ze heel veel last van hoesten en niezen ) ze gebruikte dagelijks (Xyzal en Fluticasonpropionaat), maar nu is het om de drie dagen, en hopelijk in de toekomst dat ze geen medicijnen meer nodig heeft.

Fenny Kuiper (11-09-2014, 22.16 uur)

Zoutkamer Kampen

5 sterren! Ik ga al een tijdje naar de zoutkamer voor mijn psoriasis. Het zit bij mij vooral op mijn onder lichaam en ellebogen. Altijd last van een dikke laag plaque en schilfers.

Begonnen met 2x in de week en ik zag me zelf opknappen, geen losse schilfers meer wanneer ik rustig op de bank zit, want voor die tijd had ik een kruimeldief binnen handbereik staan. Tja mensen met die huidziekte laten nou eenmaal een spoor na, daar kun je niets aan doen. Gelukkig is dat voor mij verleden tijd.

Nu houd ik het bij door 1x in de week te gaan, en het is ook nog eens heerlijk ontspannend!

038 333 27 27

info@zoutkamer-kampen.nl

Reigerweg 15 
8263 BB Kampen Nederland
Tel. 038 333 2727
info@zoutkamer-kampen.nl
Zoutkamer Kampen is onderdeel van Hoofdkwartier Kampen

Reigerweg 15 info@zoutkamer-kampen.nl

Stel een vraag

Versturen